יום שישי, 15 במאי 2015

עוגיות פיצוחים מושלגות



אם אתם אוהבים פיצוחים העוגיות הללו הן בדיוק מה שאתם צריכים עכשיו...אתם יכולים להשתמש/לערבב כמה סוגים או סוג אחד לאפות את העוגיות הנהדרות האלה ולהתענג...חמישה מצרכים (אבקת סוכר לא נספר) ואתם שם...

מצרכים ל-50 יחידות
200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
100 גר' סוכר
280 גר' קמח רגיל
200 גר' פיצוחים לא קלויים עפ"י בחירתכם (אגוזי מלך,שקדים,אגוזי לוז)
1 כף תמצית וניל
1/4 כוס מים קרים
100 גר' אבקת סוכר לציפוי העוגיות




אופן ההכנה
מעבירים את הפיצוחים למעבד מזון לטחינה גסה.
מוסיפים סוכר,קמח,ומערבבים מעט.
מוסיפים חמאה,תמצית וניל ומעבדים עוד כדקה, כשנוצרים פירורים מוסיפים מים וממשיכים לעבד,
עד לאיחוד החומרים לכדור בצק.
יוצרים כדורים בגודל בינוני, מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.
מצננים ומעבירים לצלוחית עם אבקת סוכר,טובלים את העוגיות.




                                  

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...