יום שבת, 16 במאי 2015

קאפקייקס שוקולד בקרם וניל



מצרכים ל-12 יחידות
280 גרם קמח (2 כוסות)
300 גרם סוכר (1/2 1 כוסות)
1/4 1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית מלח
1/4 כפית אבקת אפייה
45 גרם קקאו (1/3 כוס)
215 מ"ל חלב (1 כוס)
225 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
2 ביצים בגודל L
1 כפית תמצית וניל
100 גרם שבבי שוקולד מריר

למלית
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
1 כפית צבע מאכל אדום
3/4 כוס חלב
לבבות לקישוט

מעט אבקת סוכר


אופן ההכנה

1. לקערה מנפים את הקמח, סודה לשתייה, מלח ,אבקת אפייה וקקאו.

2. למיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והסוכר,מתחילים לעבד על מהירות בינונית עד לקבלת מרקם קרמי אוורירי.

3. מעבירים למהירות בינונית ומוסיפים ביצה אחת בכל פעם,לבסוף תמצית וניל.

4. עוצרים את המיקסר ומתחילים להוסיף את תערובת הקמח והחלב, כאשר מתחילים ומסיימים עם הקמח ב-2 פעמים (זהירות מעיבוד יתר).


5.עוצרים את המיקסר ומוסיפים את שבבי השוקולד ומעבדים עוד כ-10
שניות רק לאיחוד כל החומרים.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...