יום חמישי, 28 במאי 2015

קרמשניט מנה אישית

את העונג הבא אני מכינה כשאין לי כוח או שיש יותר מידי בחושות בשבועות האחרונים והפעם יש קיצורי דרך ועם הכי פחות כלים ללכלך ואת זה אני ממש אוהבת!!!ראו סירטון!!

                           




מצרכים ל-30 יח'

חבילת בצק עלים בטעם חמאה/מרגרינה

למלית
אינסטנט פודינג וניל צרפתי/קרם פטיסייר (מוכן של מימונס)
1 כוס חלב
2 שמנת מתוקה 38%


למריחה
1 ביצה 

1/2 כוס סוכר
מעט אבקת סוכר


אופן ההכנה
מחממים תנור אפיה ל-200 מעלות.
מרדדים מעט את הבצק ,וחותכים לריבועים עפ"י רצונכם אני הכנתי בגודל 10*10,או קורצים עיגולים עם חותכן.
מניחים נייר אפיה בתבנית, ומחוררים עם מזלג את ריבועי הבצק.
מורחים ביצה ובוזקים סוכר מעל ,מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 15-20 דקות עד להזהבה ומצננים.


לקרם מס' 1
מקציפים 1 קרם פטיסייר 1 כוס חלב 1 שמנת מתוקה ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
פותחים בעדינות כל ריבוע/עיגול בסכין ומזלפים פנימה את הקרם.


לקרם מס' 2

מקציפים 1 אינסטנט 1 כוס חלב 1 שמנת מתוקה לקצף יציב ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.

בוזקים אבקת סוכר ומעבירים למקרר להתייצבות








אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...