יום ראשון, 2 באוגוסט 2015

בייגלך שומשום

כעכים מלוחים עם שמרים, בנוסח עבאדי, עם ציפוי של שומשום



מצרכים ל-90 יח'
1 ק"ג קמח רגיל פחות כוס
1-1/2 כפות מלח
200 גר' חמאה/מחמאה
3/4 כוס שמן(חד פעמית)
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס מים פושרים
לציפוי
1 ביצה בגודל לארג'
2 כפות מים
1 כוס שומשום
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מכניסים לקערת המיקסר קמח ושמרים, מערבבים מעט.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים לפי הסדר הרשום,מעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
לוקחים פיסות קטנות מהבצק ומגלגלים לגלילים וסוגרים  היטב כל גליל לעיגול.
טורפים את הביצה והמים ,מניחים את השומשום בצלחת שטוחה טובלים כל עיגול
 בביצה, ואחר כך בשומשום מניחים בתבנית ואופים כחצי שעה/עד להזהבה קלה.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...