יום ראשון, 11 באוקטובר 2015

פיצה פיצוץ והמון מחמאות!!!

אימא!!!אין על הפיצות שלך וזאת הטעימה שאכלתי!!!טוב נו השקעתי קצת... לקבל מחמאה מאלמוג כאילו קיבלתי מחמאה מהשף "חיים כהן" הוא אנין טעם וחייבים לדייק במתכונים ...



מצרכים לבצק:
1.5 כוס - קמח תופח
1/2 כפית - מלח
100 מ"ל - מים חמים
5 כפות - שמן זית

לרוטב
2 כפות שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 קופסת עגבניות חתוכות
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית מלח
1 פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה
5 עלי בזיליקום

לפיזור מעל הרוטב
פטריות שמפיניון,גבינה בולגרית במליחות מעודנת,ארטישוק
גבינה צהובה,אמנטל מגוררת,טונה בשמן,ובצל סגול.

אופן ההכנה

לרוטב
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים בצל ומזהיבים מעט.
מוסיפים את העגבניות ורסק ומתבלים ,מערבבים מבשלים כ-20 דקות.
מוסיפים עלי בזיליקום מצננים.

לבצק
מנפים את הקמח ,מוסיפים את יתר המצרכים, מערבבים היטב מגלגלים לכדור ומרדדים את הבצק לגודל תבנית אפייה.
מורחים רוטב עגבניות,מסדרים את התוספות,גבינה בולגרית,אמנטל,ארטישוק משומר,פטריות שמפיניון,טונה,ובצל סגול.
מפזרים גבינה צהובה מגורדת,אופים בתנור שחומם מראש (180 מעלות).

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...