יום שלישי, 2 בפברואר 2016

בצק אחד שלושה מתכונים

את הבצק הנפלא הזה לקחתי מיהודית "הלוחשת לאוכל" והרעיון לעוגיות מאתי בן שמעון עם מעט שינויים שלי למרות שאני לא אוהבת להשתמש במחמאה/מרגרינה החלטתי לנסות,הסתבר שהבצק נוח ואין צורך בקירור מוקדם.
ההכנה פשוטה ואפשר להחליף את המחמאה עם חמאה

בצק לאוזני המן/רולדות פרג /עוגיות במלית נוטלה עם שוקולד צ'יפס

לבצק
1 ק"ג קמח
400 גר' מחמאה/חמאה חתוך לקוביות
1/4 כוס שמן
2 /1 כוס סוכר
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

למליות
נוטלה
ממרח פרג
ריבת תות ,פירורי עוגיות
שוקולד צ'יפס חום/לבן

ההכנה
מוציאים את המחמאה 10 דקות לפני השימוש
מכניסים למיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים עפ"י הסדר הרשום
לשים כ-3 דקות עד לקבלת בצק אחיד והומוגני

לעוגיות -לרדד לקרוץ עם חותכן מלבני משונן בגודל 2*3 ס"מ למלא עם נוטלה (כמו בתמונה)לחבר קצוות עם שוקולד צ'יפס עפ"י בחירתכם.
לאוזני המן- קורצים עיגול בגודל בינוני וממלאים עם ריבת תות ופירורי עוגיות
למגולגלות- מרדדים בצק לריבוע מורחים ממרח פרג מגלגלים לרולדה מסמנים עם סכין על הרולדה בעדינות
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-15 דקות

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...