יום חמישי, 3 במרץ 2016

סלט מוסקה בשר בקר וצנוברים


מצרכים ל-4 מנות
4 חצילים בינוניים מזן בלאדי
300 גר' בשר בקר טחון
300 גר ' עגבניות שרי
50 ר' צנוברים קלויים
50 גר' פסטוק קלויים
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 שיני שום קצוצים
מלח ,פלפל שחור גרוס
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית כורכום
1/2 כפית ראס אל-חנות
1 כפית פפריקה חריפה
שמן זית
עירית
אופן ההכנה
מניחים בתבנית עם נייר אפייה עגבניות שרי,מתבלים בשמן זית מלח פלפל ואופים כ-20 דקות

מעבירים למעבד מזון טוחנים ןמתקנים תיבול

במחבת רחבה מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה מוסיפים מלח ושום מערבבים,עוד מוסיפים

בשר טחון ומועכים מעט עם מזלג ומערבבים,מבשלים תוך ערבוב עד לקבלת צבע אפור מתבלים בפפריקה,

כורכום,ראס אל חנות,מלח ,פלפל מוסיפים צנוברים ופיסטוק מבשלים עוד שתי דקות ומערבבים.

קולים את החצילים על הגז /סיר חשמלי לפי מספר הסועדים

הרכבת המנה

קולפים את החצילים חוצים את החציל וממלאים בבשר סוגרים על הבשר ,שמים רוטב עגבניות שרי,

מזלפים שמן זית מעל ועירית, ומגישים

בתיאבון :)

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...