יום שישי, 6 במאי 2016

רולדה קרם וניל ופיסטוק



מצרכים לרולדה אחת
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל

לקרם וניל:
2 שמנת מתוקה להקצפה 38%
1 כוס חלב
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
4 כפות פיסטוק (ללא מלח לא קלוי)


אופן ההכנה:
מקציפים ביצים שלמות וסוכר במיקסר עד להכפלת הנפח.
מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הקמח, אבקת אפיה,ותמצית וניל
ומקפלים בעדינות לתוך התערובת.
מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה, מפזרים פיסטוק על כל התבנית.
משטחים את התערובת בתבנית התנור בגובהה שווה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-8-10 דקות עד שהרולדה קפיצית למגע.
מוציאים את הרולדה מהתנור ובזהירות ובעודה חמה מגלגלים את הרולדה על גב מגבת 
נקייה, מצננים.


 מכינים את המילוי:
מכניסים לקערת המיקסר את הקצפת, החלב, אינסטנט פודינג , ומקציפים לקצפת יציבה.
פותחים את הרולדה ומורחים את הקצפת שהכנו, מגלגלים בחזרה לצורת רולדה .
מורחים מעל את הקרם שנותר וחורצים קווים עם מזלג.
מעבירים למקרר להתייצבות.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...