יום רביעי, 21 בספטמבר 2016

חביתת צ'יפס קוביות


    את המנה הנהדרת הזאת אתם יכולים לאכול בבוקר...בצהריים או בערב. בבית הורי אכלנו  פעם בשבוע כי אימי הייתה עסוקה בניקיונות ובהכנות לסופ"ש...אם זה היה תלוי בנו אז היינו אוכלים כל יום כל היום.
   



מצרכים ל-3 מנות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 ביצים בגודל L
מלח
פלפל שחור גרוס
פסטרמה על גחלים (עפ"י בחירתכם)
טימין
שמן לטיגון

אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת ומטגנים את תפוחי האדמה עד להזהבה קלה,מוציאים ומסננים לנייר סופג.
שופכים את יתרת השמן,משאירים מעט ומחזירים את תפוחי האדמה למחבת. מקשקשים את הביצים מתבלים ומוסיפים לצ'יפס. קורעים את פרוסות הפסטרמה ומוסיפים לביצים. מוסיפים טימין, מבשלים כ-5 דקות ,מניחים צלחת בקוטר המחבת והופכים. מחזירים בזהירות למחבת לעוד 5 דקות ומגישים.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...