יום שלישי, 14 במרץ 2017

סלט כרובית אלמוג ובורגול

כשראיתי את הכרובית היפיפייה הזאת לא יכולתי להתעלם ממנה."כרובית אלמוג" או כרובית איטלקית, היא בעצם שילוב של ברוקולי וכרובית, פרחים מחודדים וספיראליים שנראים כאילו הגיעו מכוכב אחר.טעמה עדין ומיוחד וניתן להכין ממנה מגוון מנות באידוי בבישול לשלב אותה בסלט להכין ממנה רוטב לפסטה וכמובן מרק. בקיצור חובה להכניס אותה למטבח שלכם..אני הכנתי סלט טרי עם בורגול ,חמוציות,שקדים,פיסטוק,גרעינים,כוסברה ונענע...



     
 כרובית אלמוג
מצרכים לסלט גדול
כרובית אלמוג או כרובית רגילה מגוררת גס במעבד מזון
כוס בורגול דק מושרה עשר דקות במים ומסונן
חופן חמוציות
1/2 כוס שקדים מולבנים
1/2 כוס פיסטוק
1/2 כוס גרעיני חמניה קלופים 
1/2 כוס רעיני דלעת קלופים
3 שיני שום כתוש
חופן כוסברה קצוץ דק
חופן נענע קצוץ דק
3 כפות שמן זית
מיץ משני לימונים
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מחממים מחבת על אש בינונית וקולים את הפיצוחים תוך ערבוב עד שהם מזהיבים קלות(זה קורה מהר שימו לב)מצננים.
מערבבים את כל החומרים היטב, מתבלים ומגישים.

בתיאבון!!


אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...