יום שני, 22 במאי 2017

טארט קרם ריקוטה שוקולד ודובדבנים

אתם בוודאי יודעים כמה אני אוהבת את חג השבועות!!!אם זה תלוי בי אני אוכלת מוצרי חלב ומוותרת על כל השאר....יש לי בבלוג כ-10 מתכוני עוגות גבינה,מאפים ופסטות.
קיבלתי מלייק אנד שר צידנית מהודרת ומלאה בכל טוב לחג השבועות ובכלל לכל ימות השנה. את המתכון המעולה הזה אתם הולכים להכין כל שבוע הבטחה שלי!!!מערבבים קמח עם שמנת מתוקה יוצא בצק רך ונוח לעבודה,מערבבים ריקוטה ,שמנת מתוקה מוקצפת גרדת לימון וסוכר,ממסים שוקולד מריר ומתענגים!!!










מצרכים לטארט בקוטר 24 ס"מ
לטארט
250 גרם קמח בצק פריך מתוק של שמרית
60 מ"ל שמנת מתוקה 38%


למלית
250 גרם גבינת ריקוטה
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2 כפות אינסטנט וניל
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כפות גרדת תפוז

למריחה על הטארט
150 גרם שוקולד מריר+כף שמן קנולה


אופן ההכנה
1.מעבירים למיקסר עם וו גיטרה קמח ושמנת מתוקה מערבלים עד לאיחוד וקבלת כדור בצק. מכניסים למקרר לחצי שעה.
2.מרדדים על נייר אפייה עיגול גדול יותר מקוטר התבנית,הופכים על התבנית ומיישרים קצוות.
3.מחממים תנור אפייה ל-170 מעלות,אופים כ-20 דקות.מצננים היטב.
4.ממסים את השוקולד עם השמן ומורחים על הטארט.מעבירים למקרר ל-10 דקות.
5.מערבבים ריקוטה,תמצית וניל,גרדת תפוז וחצי כוס סוכר לתערובת אחידה,מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט, מוסיפים בתנועות קיפול לבלילה מעבירים לטארט ומיישרים.
6.מניחים דובדבנים מעל ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות.

אם אהבת את המתכון לחץ/י ואשר/י את ה-LIKE

מתכונים נוספים שאת/ה עשוי/ה לאהוב

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...